SkatteFUNN – Igaidi hjelper din bedrift å søke

Søknadsfrist: Løpende/1.september

SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter med prosjekter innenfor forskning og utvikling (FoU). Alle bransjer kan søke SkatteFUNN, og for godkjente prosjekter kan bedrifter få 19% av kostnadene dekket.

Les mer om hva SkatteFUNN er her.

Igaidi har i mer enn 15 år hjulpet over 2000 bedrifter med prosjektsøknader innen FoU. 95% av SkatteFUNN-søknadene vi bistår med får gjennomslag.

Trenger du hjelp til å strukturere prosessen, identifisere og beskrive ditt FoU-prosjekt, ta kontakt med oss her:

SkatteFUNN-ordningen administreres av Forskningsrådet, i samarbeid med Skatteetaten. Ordningen er for bedrifter som har målrettede og avgrensede prosjekter for utvikling av nye varer, tjenester eller produksjonsprosesser som kan være til nytte for bedriften og fører til ny kunnskap. Maksimalt fradragsgrunnlag per bedrift er 25 millioner kroner per år.

Kan din bedrift være blant dem som har gode forutsetninger for å motta støtte, men kanskje mangler tid eller kompetanse for å utforme en tilstrekkelig god søknad? Mange regler og krav gjelder for å få innvilket SkatteFUNN-støtte. Våre fageksperter har lang erfaring med hvordan søknader bør utformes for å gi FoU-prosjektet ditt sjansen det fortjener til å oppnå støtte.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen med å planlegge, strukturere og beskrive ditt FoU-prosjekt. I mange tilfeller er vi også med på å avdekke muligheter våre kunder ikke var klar over at de hadde. Du kan også lese våre tips for å skrive en solid SkatteFUNN-søknad.

Ønsker din bedrift å søke om SkatteFUNN, men mangler tid eller kompetanse for å utforme en god søknad?

Ta steget inn i fremtiden med oss - det hele starter med et uforpliktende møte. Book et møte med oss!

Ronny Ege-Stokmo
Thomas Agerup

Hold deg oppdatert på myndighetenes innovasjons- og FoU-tiltak.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Steng