Om Igaidi AS

Igaidi ble startet i 2005, og er Norges største og fremste miljø innen innovasjonsrådgivning og offentlig finansiering av forsknings -og utviklingsprosjekter. Har du et utviklingsprosjekt og ønsker å søke om finansieringsstøtte til dette prosjektet? Da er vi din samarbeidspartner!

Våre konsulenter arbeider med det nyeste innen framtidens teknologi og løsninger. Vi støtter selskaper på tvers av bransjer med å navigere i den stadig skiftende teknologiske labyrinten. Våre konsulenter spiller en sentral rolle i utviklingsaktivitetene hos våre kunder, og får unik innsikt i cutting-edge teknologi.

Igaidi samarbeider tett med både store etablerte selskaper og scale-ups, og vår portefølje inkluderer anerkjente navn innenfor norsk næringsliv. Vi er en drivkraft for å fremme forskning, utvikling og innovasjon i Norge. Vårt team, bestående av eksperter på ulike kompetansenivåer, er stolte av å være ledende innen å sikre suksess for våre kunders nyskapende FoU-prosjekter.

Hos Igaidi handler det ikke bare om å forstå teknologien; det handler om å omfavne den og være en aktiv deltaker i å forme den kommende bølgen av innovasjon.

Våre ansatte har bred fagkompetanse fra høyere utdanning, og vi setter sammen et dedikert team som skal hjelpe deg til en godkjent søknad.

Ta steget inn i fremtiden med oss
– det hele starter med et uforpliktende møte.

Steng