Personvern og cookies

Her informerer vi om hvordan vi vil behandle personopplysninger etter lov om personopplysninger 2018.

Vår kontaktinformasjon finner du helt nederst.

  1. Igaidi AS bruker informasjonskapsler (cookies) på igaidi.no

Ved å bruke våre nettsider samtykker du i at vi kan legge cookies i din nettleser. Disse informasjonskapslene brukes hovedsakelig for trafikkmåling og optimalisering av innhold.

Informasjon om vår behandling av dine personopplysninger skal være tydelig og lett tilgjengelig, slik at du kan ha god kjennskap til hvordan vi bruker disse opplysningene. Vi behandler opplysninger om deg når du besøker vår hjemmeside www.igaidi.no Når du avlegger et besøk til www.igaidi.no installerer vi informasjonskapsler også kalt cookies.

Dersom du samtykker, kan vi også installere cookies som tjener andre formål, som statistikk og analyse eller brukervennlighet. Du kan trekke tilbake samtykket når som helst.

Om informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier, som f.eks. piksler på våre nettsider. En informasjonskapsel er en tekstfil som inneholder en liten mengde informasjon som et nettsted kan sende til nettleseren din. Filen kan lagres på enheten som et anonymt merke som identifiserer enheten, men ikke deg. Vårt nettsted bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, og samle inn informasjon om bruksmønstre og interesser. Vi bruker også denne informasjonen til å vise annonser som er relevante for deg, samt for analyseformål. Vi bruker informasjonskapsler for tilpasset annonsering via samarbeidspartnere som f.eks. Facebook og Google.

Vi bruker i tillegg Google Tag Manager, Google Analytics, Twitter, Facebook, LinkedIn, Snapchat og YouTube.

Administrere informasjonskapsler Du kan blokkere og tillate informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren. Les mer om hvordan du kan gjøre dette på Nettvett.no sine hjemmesider.

  1. Kontaktpersoner hos eksisterende og potensielle bedriftskunder

Vi behandler opplysninger om kontaktpersoner hos eksisterende og potensielle bedriftskunder for markedsføring, salg, administrasjon, dokumentasjon og oppfølgning.

Behandlingen av personopplysninger er basert på vår berettigede interesse som består i behovet for å selge våre tjenester. Vi lagrer og utleverer opplysninger også der vi har en rettslig forpliktelse til det, for eksempel etter bokføringsloven og skatteforvaltningsloven.

Det er frivillig for kontaktpersoner om de vil gi oss kontaktopplysninger, men av og til er det en betingelse for å inngå avtale at vi mottar de opplysningene vi trenger. Henter vi inn personopplysninger fra andre, vil det som regel være snakk om kontaktopplysninger, stilling, funksjon og arbeidsgiver. Kilde for opplysninger vil oftest være kontaktpersonens arbeidsgiver.

Vi kan lagre opplysninger så lenge vi mener det kan bli bruk for dem, for eksempel for å dokumentere forhold rundt salg.

  1. Kontaktpersoner hos eksisterende og potensielle leverandører

Vi behandler personopplysninger om kontaktpersoner hos eksisterende og potensielle leverandører for forberedelser, administrasjon, dokumentasjon og oppfølgning.

Behandlingen av personopplysninger er basert på vår berettigede interesse som består i behovet for å kjøpe varer og tjenester. Vi lagrer og utleverer opplysninger også der vi har en rettslig forpliktelse til det, for eksempel etter bokføringsloven og skatteforvaltningsloven.

Det er frivillig for kontaktpersoner om de vil gi oss kontaktopplysninger, men av og til er det en betingelse for å inngå avtale at vi mottar de opplysningene vi trenger.

Vi kan lagre opplysninger så lenge vi mener det kan bli bruk for dem, for eksempel for å dokumentere forhold rundt innkjøp.

  1. Rettigheter for de registrerte

Du kan lese om dine rettigheter som registrert på Datatilsynets nettside.

  1. Databehandleravtale

Igaidi AS har inngått databehandleravtaler med våre leverandører.

Avtalens hensikt er å regulere rettigheter og plikter etter Lov av 14. april 2000 nr. 31 om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og forskrift av 15. desember 2000 nr. 1265 (personopplysningsforskriften). Avtalen skal sikre at personopplysninger om de registrerte ikke brukes urettmessig eller kommer uberettigede i hende.

Avtalen regulerer databehandlers bruk av personopplysninger på vegne av den behandlingsansvarlige, herunder innsamling, registrering, sammenstilling, lagring, utlevering eller kombinasjoner av disse.

  1. Behandlingsansvarlige og kontaktinformasjon

Behandlingsansvarlig er Igaidi AS (org. nr. 988 328 545). Vår postadresse er Schwenckegata 1, 3015 Drammen. Du kan også kontakte oss pr e-post post@igaidi.no eller telefon 32 22 10 40.

 

Ta steget inn i fremtiden med oss
– det hele starter med et uforpliktende møte.

Opptatt av næringsliv, innovasjon og FoU?

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Steng