Karriere

Bli med oss å skape morgendagens næringsliv!

Igaidi er Norges fremste innovasjonsrådgivende miljø for å fremskaffe finansiering til norske forskning-, utvikling- og innovasjonsprosjekter og er en betrodd partner for forskningsstrategiske spørsmål. Siden oppstart i 2005 har vi hjulpet over 2000 norske teknologiselskaper med å skape fremtiden. Våre kunder spenner fra teknologibaserte vekstselskaper til store internasjonale konsern. Vi teller i dag over 40 ansatte og har et sterkt tverrfaglig miljø.

I Igaidi motiveres vi av å få være med på å skape morgendagens næringsliv sammen med våre kunder. Vi ser at våre kunder nyter godt av våre innovasjonsråd, for å få nye innovative tjenester og produkter ut i markedet til rett tid.

Våre verdier, kunnskap, lidenskap og integritet ligger til grunn for vår virksomhet. Vår målsetning er at all vår innovasjonsrådgivning skal gi liv til gode ideer.

Karriere i Igaidi

Vi er kontinuerlig på jakt etter sterke kandidater som brenner for innovasjon, med gode resultater å vise til. Send oss gjerne en åpen søknad. Husk å legge ved CV, vitnemål og karakterutskrift.

Opptatt av næringsliv, innovasjon og FoU?

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

 

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger

Steng