Nofas endrer navn til Igaidi

Norges største miljø innen innovasjonsrådgivning og offentlig finansiering av FoU-prosjekter endrer navn til Igaidi. Det nye navnet fremhever vår unike kompetanse: å være innovasjonsgaider som skaper synlige verdier for kundene, sier daglig leder Lars Henrik Krogh.

Igaidi sitt arbeid har så langt resultert i over fire milliarder kroner i FoU-tilskudd til over 2000 kunder. Ifølge Krogh lykkes Igaidi fordi selskapets rådgivere har kompetansen som kreves for å effektivt og presist forstå teknologi, og evnen til å beskrive denne på en faglig dekkende og forståelig måte.

Med det nye navnet på plass mener Krogh at Igaidi vil ta en enda tydeligere posisjon i markedet.

– Igaidi-navnet peker direkte på hva vi gjør og hvem vi er. Første og siste bokstav er «i» som står for innovasjon. Alle tjenester vi utfører for våre kunder starter og slutter med nettopp innovasjon. Imellom de to i-ene står ordet gaid, som er den norske stavemåten på engelske «guide». Altså en ekspert som deler innsikt om et konkret tema og som veileder andre. Og det er nettopp dét våre fageksperter gjør hver dag for kundene våre, sier Krogh.

Krogh forteller at selskapet siden oppstarten i 2005 har vokst til å bli landets ledende innovasjonspartner. Han er tydelig på at det er de ansattes brede bransjekompetanse som er Igaidi sitt viktigste fortrinn.

– Det eksisterer mange gode støtteordninger. Samtidig mangler mange av de mest aktuelle kandidatene for ordningene både tid og kompetanse for å få søknadene sine godkjent og ideene virkeliggjort, sier Krogh. – Det er der Igaidi kommer inn. Vi har erfaringen som trengs, og vi bidrar til å gi liv til gode ideer.

Opptatt av næringsliv, innovasjon og FoU?

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

 

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger

Steng