Internasjonal suksess for Virinco Gruppen i Drammen

Igaidi har hatt gleden av å levere konsulenttjenester til to ledende selskaper innen elektronikkbransjen: Virinco AS og Virinco Technology AS. Disse selskapene er virkelig drivkrefter innen innovasjon og utvikling!

Med over 25 års erfaring har Virinco AS og Virinco Technology AS bevist at norske elektronikkingeniører og teknologipersonell kan hevde seg og vinne på den globale scenen.

Virinco AS, er ledende innen testdatahåndtering, og er de stolte skaperne av den prisvinnende plattformen WATS, et test data management system som overvåker, samler og analyserer store menger data i sanntid. Resultatet av Virincos innsats er at deres kunder opplever en betydelig forbedring i produktutviklingsprosessen. Ved å benytte seg av WATS-plattformen kan produsentene raskere og mer kostnadseffektivt lansere produkter av høy kvalitet.

Virinco Technology AS, søsterselskapet til Virinco AS, deres lidenskap ligger i å levere innovative løsninger og testutstyr til elektronikkbransjen, som ikke bare effektiviserer testprosesser, men også sikrer den aller beste kvaliteten for elektroniske produkter. Fra avanserte testverktøy til automatiserte systemer, optimaliserer de testingen fra prototyping til produksjon.

Prisvinnende teknologi med base i Drammen

Prisvinnende teknologi med base i Drammen

Innovasjon og utvikling

I hjertet av Drammen har Virinco Gruppen festet sitt fotavtrykk som pålitelige partnere innen software, elektronikktesting og produksjonsprosesser. Innovasjon og fokus på fremtidsrettede tjenester er selve hjertet av Virinco Gruppens suksess. Kontinuerlige investeringer i forskning og utvikling gjør dem ikke bare konkurransedyktige, men også ledende i å levere det nyeste og beste til sine kunder. Deres innovative tilnærming har gjort dem til en pålitelig partner i utviklingen av skreddersydde testsystemer.

Igaidi – en katalysator for suksess

Igaidi er det ledende og største miljøet innen innovasjonsrådgivning og offentlig finansiering av utviklingsprosjekter i Norge. Vi er stolte av å kunne bistå Virinco Gruppen på deres vei til suksess. Gjennom rådgivning og vellykkede søknadsprosesser har vi bidratt med å sikre finansiering for noen av Virincos utviklingsprosjekter. Vi har nylig skrevet to vellykkede SkatteFUNN-søknader for Virinco AS og Virinco Technology AS, som åpner dørene for flere millioner i støtte til sammen.

Vekst og nyansettelser

Virinco Gruppen er i vekst og opplever stor suksess. Som et resultat er de på jakt etter nye talenter for å styrke sine team. Det samme gjelder for oss i Igaidi. Vi trenger flere dyktige fagpersoner som kan være rådgivere og prosjektledere for våre kunder innen IT.

Både Virinco Gruppen og Igaidi er stolte av å ha sin base i Drammen sentrum. Det skjer mye i dette området, og vi vil ha deg med på laget for å bidra til at Drammen blir et knutepunkt for innovasjon og teknologisk utvikling. Høres dette spennende ut? Les mer om eventyret på virinco.com og Igaidi.no, og bli med på reisen sammen!

Nye ansatte i Virinco Technology; Alf og Nicolai

Nye ansatte i Virinco Technology; Alf og Nicolai

Steng